Приветствую Вас, Гость
Главная » Архив материалов


Торт з заварним кремом і вишнею

Вам знадобиться:
бісквіт:
500 г білка
700 г цукру
225 г борошна
25 г какао
крем:
300 г жовтка
1 л молока
140 г борошна
400 г цукру
500 г масла
ванільний цукор

Спосіб приготування:
Білок збити з цукром в пишну піну як на безе. Розділити на 2 порції.

В першу порцію білка додати 125 гр борошна і перемішати.

Залити тісто у форму і випікати 40 хвилин при 180С.

Во другу порцію білка додати 100 г борошна і 25 г какао і перемішати.

Залити коричневе тісто у форму і випікати 40 хвилин при 180С.

Жовтки перетерти з цукром і ванільним цукром. Додати 100 мл ... Читать дальше »

Просмотров: 371 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4