Приветствую Вас, Гость
Главная » Архив материалов


Рецепт празького торта

Вам знадобиться для празького торта:
Для тіста:
борошно - 1,5 склянки
яйця - 2 штуки
сметана - 1 склянка
згущене молоко - пів-банки
сода - пів-чайної ложки
цукор - 1 склянка
какао - 3 чайні ложки 
Для крему:
вершкове масло - 100 грамів
згущене молоко - пів-банки
какао - 2 чайні ложки
Для глазурі:
сметана - 3-4 столові ложки
цукор - 3-4 столові ложки
какао - 1 чайна ложка

Спосіб приготування празького торта:
Розділіть білки і жовтки. Додайте в сметану соду.
 
Збийте міксером білки з цукром. Потім додайте сметану з жовтками, какао, згущеним молоком і борошном. Все добре перемішайте.
&n ... Читать дальше »

Просмотров: 721 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Рецепт малинового торта

Вам знадобиться для малинового торта:
Для бісквіта:
яйця - 3 штуки
вода - 3 столові ложки
цукор - 120 грам
борошно - 60 грам
крохмаль - 60 грам
ванільний цукор - 10 грам
розпушувач - 1 чайна ложка
соняшникова олія для змащування форми

Для просочення коржів:
малиновий сироп - 200 мілілітрів

Для начинки:
малина - 600 грам
цукор - 5 столових ложок
лимонний сік - 2 столові ложки
желатин - 20 грам
вода - 100 мілілітрів
вершки - 400 грам

Для прикраси:
вершки - 200 грам
малина - 10 ягід


Спосіб приготування малинового торта:
Щоб приготувати тісто, відокремте яєчні ... Читать дальше »

Просмотров: 306 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Торт наполеон домашній

Вам знадобиться для торта наполеон домашній:
1 лист листкового тіста
1,5 пачки сметани 25%
4 столові ложки цукрового піску
1 столова ложка какао

Спосіб приготування торта наполеон домашній:
Лист листкового тіста розкачати приблизно на все деко. І нарізати його на чотири частини.
Запікаєте його, як зазначено на упаковці з тістом. Десять хвилин при температурі близько двохсот градусів.

Випечені коржі нарізуєте уздовж.

Приготування крему:
Сметану збиваєте разом з цукровим піском. При бажанні можете покласти трохи ванілі.
І кожен корж намазуєте кремом з обох сторін.

Укладаєте коржі один на одного.

Намазуєте кремом з боків торта і посипаєте как ... Читать дальше »

Просмотров: 313 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Сирна запіканка з вишнею та полуницею

Вам знадобиться для сирної запіканки:
1 яйце
400 грам сиру
1/2 склянки цукру
1/2 чайної ложки соди гашеної оцтом
300 грам вишні і полуниці

Спосіб приготування сирної запіканки:
Для початку збиваємо яйце з цукром. Потім додаємо сир і борошно, а ще гашену соду. Все добре змішуємо і додаємо порізані на невеликі шматочки полуницю і вишню. Ще раз перемішуємо.

Тепер беремо приготовану форму. Змащуємо її маслом. Приготовлену суміш виливаємо в цю форму. Верхній шар змащуємо сметаною. Ставимо в духовку на півгодини. Потім дістаєте і прикрашаєте за бажанням вишнею, полуницею. Сирна запіканка готова.
Смачного!

Просмотров: 692 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Торт Тірамісу

Вам знадобиться:
6 яєчних жовтків
3/4 склянки цукру
2/3 склянки молока
1 1/4 склянки жирних вершків (30% і вище)
1/2 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
500 г вершкового сиру маскарпоне
1/4 склянки міцної кави кімнатної температури
2 ст.л. рому
2 (90 г) упаковки печива дамські пальчики (савоярді)
1 ст.л. какао-порошку, без цукру

Спосіб приготування:
У каструлі середніх розмірів вінчиком збийте яєчні жовтки і цукор, поки суміш добре не перемішається. Вбийте молоко і варіть на середньому вогні, постійно помішуючи, поки суміш не закипить. Обережно поваріть протягом 1 хвилини, зніміть з вогню і датйте трохи охолонути. Щільно накрийте і помістіть в холодильник на 1 годину.

У мисці середніх розмірів ... Читать дальше »

Просмотров: 317 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Шарлотка з ягодами або фруктами

Вам знадобиться:
1 склянка борошна
2 ч.л. розпушувача
3/4 склянки цукру
3/4 склянки молока
50 г масла
2 склянки нарізаних свіжих персиків або інших ягід або фруктів

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 170 С. Розтопіть масло у формі для випічки діаметром 25 см.

Змішайте борошно, розпушувач, цукор і молоко.

Вилийте тісто у форму для випічки поверх масла. Поверх тіста викладіть фрукти, не перемішуйте. Випікати протягом 1 години, або поки скоринка не стане золотистою. Шарлотка з ягодами готова.
Смачного!

Просмотров: 345 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Яблучна шарлотка по-шведськи

Вам знадобиться:
5 міцних зелених яблук - очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками
1 ст.л. цукру
1 склянка цукру
1 склянка борошна
1 ч.л. кориці
150 г масла, розтопити
1 яйце

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 С.

Змішайте яблука з 1 ст.л. цукру, і викладіть їх у форму. Змішайте 1 склянку цукру з борошном, корицею, маслом і яйцем. Цю суміш рівномірно викладіть поверх яблук.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці, 40-45 хвилин, до готовності яблук і золотистого верху. Яблучна шарлотка по-шведськи готова.
Смачного!

Просмотров: 333 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Яблучна шарлотка по-шведськи

Вам знадобиться:
5 міцних зелених яблук - очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками
1 ст.л. цукру
1 склянка цукру
1 склянка борошна
1 ч.л. кориці
150 г масла, розтопити
1 яйце

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 С.

Змішайте яблука з 1 ст.л. цукру, і викладіть їх у форму. Змішайте 1 склянку цукру з борошном, корицею, маслом і яйцем. Цю суміш рівномірно викладіть поверх яблук.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці, 40-45 хвилин, до готовності яблук і золотистого верху. Яблучна шарлотка по-шведськи готова.
Смачного!

Просмотров: 335 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Торт з млінців

Вам знадобиться:
2 склянки борошна
4 яйця
1 стакан молока
1 стакан води
1/2 ч.л. солі
2 ст.л. цукру (якщо на солодкий торт)
4 ст.л. масла, розтопити

Спосіб приготування:
У великій мисці розмішати яйця з борошном. Потроху додавати молоко і воду, потім масло і сіль. Розмішати до утворення однорідної маси. Тісту краще дати постояти. Можна зробити тісто заздалегідь і поставити на ніч у холодильник.

Випікати млинці на добре розігрітій сковорідці, на середньому вогні. Додавати масло в сковороду по необхідності.

Викладати начинку на кожен млинець, можна чергувати 2 різні начинки. Я просочувала сумішшю згущеного молока зі сметаною. Дати просочитися. Торт з млінців готовий.
Смачного!

Просмотров: 363 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)

Шоколадний торт з малиною

Шоколадний торт з малиною

Вам знадобиться:
300 г гіркого шоколаду
7 яєць, відокремити білки від жовтків
1 склянка борошна
200 г масла або маргарину
2 склянки цукру
1 1/2 ч.л. ванілі
150 г гіркого шоколаду
3/4 склянки жирних вершків (мін. 30%)
100 г замороженої малини, розморозити
3 ст.л. малинового варення без кісточок

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 150 С. Викладіть пергаментом дно двох форм для випічки торта діаметром 23-25 ??см.

Для торта: розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці. Надійніше все-таки на водяній бані - просто встановіть миску або каструльку над киплячою водою в каструлі. Охолодіть і додайте, збиваючи, яє ... Читать дальше »

Просмотров: 341 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 »