Вам знадобиться: Спосіб приготування: |
Вам знадобиться: Вишневий сироп: крем: додатково: Спосіб приготування: Тісто: У великій мисці збити жовтки, цукор і ваніль до легкої ... Читать дальше » |
Вам знадобиться: Спосіб приготування: Відокремити білки від жовтків, жовтки збити з цукром і дрібкою солі до однорідного стану. ... Читать дальше » |
Вам знадобиться: Спосіб приготування: Включіть мультиварку в режим підігріву і покладіть в каструльку
шматочок масла, щоб воно розтануло. Коли розтане - злегка змастіть цим
маслом стінки каструльки і додайте 2 ст.л. цукру (коричневий цукор дасть
більш золотистий колір, але можна брати звичайний). Помішувати
дерев'яною або пластмасовою ложкою, поки цукор повністю не розчиниться в
маслі. Красиво укласти на дно перший шар яблук (починайте укладати від зовнішнього краю) - адже це буде верх пирога! Потім викладіть на п ... Читать дальше » |
Вам знадобиться: Спосіб приготування: Коли все добре перемішається, зняти з вогню і остудити. Поступово додавати сухе молоко, постійно мішаючи міксером. Якщо маса
буде надто рідка - додати ще сухе молоко. Маса повинна бути густа, щоб
ледь стікала з ложки. Накладати по 2 повні великі ложки на кожен корж. Розмазувати великим ножем по поверхні і накривати наступни ... Читать дальше » |
Вам знадобиться: Спосіб приготування: В охолоджену масу додати 5 яєць, 1 чайну ложку розпушувача і ретельно перемішати. Розділити тісто на 2 частини і випікати по одному коржу в попередньо розігрітій до 250 градусів С духовці близько 30 хвилин. Торт підніметься і стане зверху нерівномірно хвилястим, ... Читать дальше » |
Вам знадобиться: Спосіб приготування: Жовтки збити з ... Читать дальше » |
Вам знадобиться: Спосіб приготування: Тісто розділити на 3 частини і спекти 3 коржі. Для цього форму змастити маслом і викласти тісто. Духовку попередньо роз ... Читать дальше » |
Вам знадобиться: Спосіб приготування: Прямокутники посипати 2 чайними ложками цукрової пудри. Зверху накрити пекарським папером і деком, щоб тісто не піднімалося.
При температурі 200С випікати в духовці 20 хвилин, дістати, остудити. Сир трохи збити. Добавити йогурт, ванілін, цукрову пудру і збити до однорідної маси. Форму вистелити харчовою плівкою, щоб кінці плівки стирчали назовн ... Читать дальше » |
Вам знадобиться: Спосіб приготування: Добавити борошно з розпушувачем, какао і замісити тісто. Форму для торта застелити пекарським папером, покласти 2/3 тіста і розрівняти рукою. Решту тіста покласти в морозилку. Приготувати "баунті", ... Читать дальше » |