Приветствую Вас, Гость
Главная » Архив материалов


Шоколадний чізкейк Капучино

Вам знадобиться:
основа:
100 г шоколадного печива
50 г масла
2 ст.л. цукру
1/4 ч.л. меленої кориці
Шоколадно-вершковий шар
675 г вершкового сиру (типу Філадельфія)
200 г цукру
3 яйця
225 г гіркого шоколаду
2 ст.л. жирних вершків
250 мл сметани
1/4 ч.л. солі
2 ч.л. розчинної кави в гранулах, розчинити в 50 мл окропу
4 ст.л. кавового лікеру
2 ч.л. ванілі
Ароматизовані вершки:
250 мл вершків для збивання
2 ст.л. цукрової пудри
2 ст.л. кавового лікеру
Для прикраси:
25 г гіркого шоколаду

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 C. Змастіть маслом ... Читать дальше »

Просмотров: 300 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Торт Чорний Ліс

Вам знадобиться:
тісто:
100 г борошна
125 г цукру
10 г ванільного цукру
4 яйця, відокремити білки від жовтків
100 г темного шоколаду, розтопити

Вишневий сироп:
50 г цукру
1 ст.л. води
2 ч.л. вишневої наливки (Кірш)

крем:
50 г масла
50 г цукрової пудри
1 жовток
2 ч.л. вишневої наливки (Кірш)

додатково:
вишня в сиропі або п'яна вишня
2 ч.л. цукрової пудри
250 мл жирних вершків для збивання (мін. 30%)
шоколадна стружка для прикраси (можна настругати овочечисткою)

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 190 С.

Тісто: У великій мисці збити жовтки, цукор і ваніль до легкої ... Читать дальше »

Просмотров: 339 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Морквяний торт з мигдалем

Вам знадобиться:
250 г тертої моркви
2 ст.ложки коньяку
5 яєць
200 г коричневого цукру
щіпка солі
60 г борошна
5 ч.л. разпушувача
30 г мигдальної муки (меленого мигдалю)
масло для форми
панірувальні сухарі або борошно, для форми
глазур:
200 г цукрової пудри
3 ст.ложки рому
3 ст.ложки лимонного соку
прикраса:
12 морквин з марципану

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 190С. Змастити 23 см роз'ємну форму і присипати паніровкою або борошном. Моркву скласти в миску, залити коньяком, перемішати і залишити на час.

Відокремити білки від жовтків, жовтки збити з цукром і дрібкою солі до однорідного стану. ... Читать дальше »

Просмотров: 375 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Шарлотка в мультиварці

Вам знадобиться:
1 склянка борошна
1 склянка цукру
3-4 яйця
800 г яблук
50 г масла
2 ст.л. цукру (краще коричневого)

Спосіб приготування:
Яблука очистити від шкірки, насіннєвих коробочок і нарізати скибочками.

Включіть мультиварку в режим підігріву і покладіть в каструльку шматочок масла, щоб воно розтануло. Коли розтане - злегка змастіть цим маслом стінки каструльки і додайте 2 ст.л. цукру (коричневий цукор дасть більш золотистий колір, але можна брати звичайний). Помішувати дерев'яною або пластмасовою ложкою, поки цукор повністю не розчиниться в маслі.

Красиво укласти на дно перший шар яблук (починайте укладати від зовнішнього краю) - адже це буде верх пирога! Потім викладіть на п ... Читать дальше »

Просмотров: 367 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Вафельний торт

Вам знадобиться:
250 г маргарину
1 склянка цукрової пудри
2 ст. л. какао
1/4 склянки кип'яченої води
2 склянки сухого молока
1 пачка вафельної заготовки для торта

Спосіб приготування:
У каструлі на дуже повільному вогні розчинити маргарин, змішати його з цукровою пудрою, какао і кип'яченою водою. Не доводити до кипіння. Всі компоненти ретельно перемішувати, щоб не приставали до дна.

Коли все добре перемішається, зняти з вогню і остудити.

Поступово додавати сухе молоко, постійно мішаючи міксером. Якщо маса буде надто рідка - додати ще сухе молоко. Маса повинна бути густа, щоб ледь стікала з ложки.

Накладати по 2 повні великі ложки на кожен корж. Розмазувати великим ножем по поверхні і накривати наступни ... Читать дальше »

Просмотров: 303 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Торт Карпати

Вам знадобиться:
тісто
235 мл (1 склянка) води
125 г (1/2 пачки) маргарину
250 г (1 склянки) борошна
5 яєць
1 ч.л. розпушувача
крем
235 мл (1 склянка) молока
220 г (1 склянка) цукру
125 мл (1/2 склянки) молока
2 ст.л. пудингу
1/2 ст.л. борошна
2 ст.л. цукрової пудри

Спосіб приготування:
Закип'ятити воду і маргарин. Продовжуючи підігрівати, додати 1 склянку борошна. Ретельно перемішати і остудити.

В охолоджену масу додати 5 яєць, 1 чайну ложку розпушувача і ретельно перемішати.

Розділити тісто на 2 частини і випікати по одному коржу в попередньо розігрітій до 250 градусів С духовці близько 30 хвилин. Торт підніметься і стане зверху нерівномірно хвилястим, ... Читать дальше »

Просмотров: 463 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Торт горіховий з шоколадною масою

Вам знадобиться:
Горіховий корж:
5 яєць
6 cт.л. цукру
1 ст.л. крохмалю
1 ст.л. какао
1/2 ч.л. розпушувача
120 г подрібнених волоських горіхів
Корж кокосовий
5 яєць
150 г кокосової стружки
100 г цукру
шоколадна маса
250 г масла кімнатної температури
3 яйця
50 г какао просіяного
4 ст.л. вичавленого з апельсина соку
для прикраси
жменя волоських горіхів
необов'язково:
1 стопка коньяку (в масу)

Спосіб приготування:
Корж горіховий: білки відокремити від жовтків і збити до піків.

Жовтки збити з ... Читать дальше »

Просмотров: 373 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Торт лимонний з журавлиною

Вам знадобиться:
тісто:
200 г масла
200 г цукру
300 г сметани
4 яйця
10 г розпушувача (2 ч.л.)
650 г борошна
просочення:
75 мл води
100 г цукру
сік половини лимона
начинка:
400 г журавлини
200 г цукру
1 лимон
крем:
400 мл вершків для збивання
150 г цукру

Спосіб приготування:
Масло розтерти з цукром, додати яйця і перемішати. Потім додати сметану і теж добре перемішати. Додати розпушувач і борошно і замісити тісто. Тісто має бути не круте.

Тісто розділити на 3 частини і спекти 3 коржі. Для цього форму змастити маслом і викласти тісто. Духовку попередньо роз ... Читать дальше »

Просмотров: 355 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Полуничний торт-морозиво

Вам знадобиться:
250 г листкового тіста
100 г полуниці
500 г вершкового сиру типу Маскарпоне
400 мл йогурту
10 г ванільного цукру
1/2 склянки цукрової пудри

Спосіб приготування:
Листкове тісто розкачати на 2 прямокутника, під розмір форми для випічки. Викласти на пекарський папір, зробити проколи вилкою.

Прямокутники посипати 2 чайними ложками цукрової пудри.

Зверху накрити пекарським папером і деком, щоб тісто не піднімалося. При температурі 200С випікати в духовці 20 хвилин, дістати, остудити.

Сир трохи збити.

Добавити йогурт, ванілін, цукрову пудру і збити до однорідної маси.

Форму вистелити харчовою плівкою, щоб кінці плівки стирчали назовн ... Читать дальше »

Просмотров: 345 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)


Торт Баунті

Вам знадобиться:
Для тіста:
150 г м'якого масла
1 жовток
100 г цукру
1 ч.л. розпушувача
2 ст.л. какао
1 склянка борошна
Для "баунті":
6 білків
1 склянка цукру
200 г кокосової стружки
Для крему:
5 жовтків
250 гр цукру
1 л молока
200 г масла
100 г борошна
2 ст л коньяку
ваніль
Для глазурі:
100 г шоколаду
50 г масла

Спосіб приготування:
У мисці перемішати жовток, цукор, масло.

Добавити борошно з розпушувачем, какао і замісити тісто.

Форму для торта застелити пекарським папером, покласти 2/3 тіста і розрівняти рукою. Решту тіста покласти в морозилку.

Приготувати "баунті", ... Читать дальше »

Просмотров: 355 | Добавил: Павловна | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 »