Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Май » 8 » Торт пташине молоко
17:26
Торт пташине молоко


Торт пташине молоко

Вам знадобиться для приготування торта пташине молоко:
Для коржів:
Вершкове масло - 100 г
Цукор - 100 г
Яйце - 1 шт.
Борошно - 150 г
Ванілін - щіпка.
Для суфле:
Білок - 2 шт.
Цукор - 310 г
Вершкове масло - 180 г
Лимонна кислота - 1/2 ч.л.
Желатин - 20 г
Згущене молоко - 100 г
Ванілін - щіпка.
Вода - 130 мл
Для глазурі:
Шоколад - 100 г
Вершки - 100 мл

Спосіб приготування торта пташине молоко:
Коржі: Збити масло кімнатної температури з цукром. Додати яйце, ванілін і ще раз добре збити. Всипати борошно. Замісити тісто.

Розподілити тісто в два кола по діаметру форми. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 230 градусах 10-12 хв. Остудити коржі. Остиглий корж покласти у форму.

Суфле: Збити масло кімнатної температури зі згущеним молоком. Желатин залити водою і залишити на 30 хв. Воду з цукром довести на повільному вогні до кипіння. Варити 5 хв, постійно помішуючи лопаткою.

Білки збити з ваніліном і лимонною кислотою. Продовжуючи збивати, влити гарячий сироп тонкою цівкою. Розпустити желатин.

Білки вмішати в масло зі згущеним молоком і влити желатин. Збити міксером на низькій швидкості до тих пір, поки маса не стане однорідною. Вилити половину суфле у форму з коржем. Покласти ще один корж. Влити суфле що залишилось. Прибрати в холодильник на 3год

Глазур: Розтопити шоколад з вершками. Розподілити глазур по торту. Прибрати в холодильник (бажано на ніч). За бажанням прикрасити готовий торт ягодами. Торт пташине молоко готовий.
Смачного!

Просмотров: 1695 | Добавил: Павловна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: