17:26 Торт пташине молоко | |
Вам знадобиться для приготування торта пташине молоко: Спосіб приготування торта пташине молоко: Розподілити тісто в два кола по діаметру форми. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 230 градусах 10-12 хв. Остудити коржі. Остиглий корж покласти у форму. Суфле: Збити масло кімнатної температури зі згущеним молоком. Желатин залити водою і залишити на 30 хв. Воду з цукром довести на повільному вогні до кипіння. Варити 5 хв, постійно помішуючи лопаткою. Білки збити з ваніліном і лимонною кислотою. Продовжуючи збивати, влити гарячий сироп тонкою цівкою. Розпустити желатин. Білки вмішати в масло зі згущеним молоком і влити желатин. Збити міксером на низькій швидкості до тих пір, поки маса не стане однорідною. Вилити половину суфле у форму з коржем. Покласти ще один корж. Влити суфле що залишилось. Прибрати в холодильник на 3год Глазур: Розтопити шоколад з вершками. Розподілити
глазур по торту. Прибрати в холодильник (бажано на ніч). За бажанням
прикрасити готовий торт ягодами. Торт пташине молоко готовий. | |
|
Всего комментариев: 0 | |