17:28 Шоколадний медовик зі сметанним кремом і горіхами | |
Вам знадобиться: Також необхідно взяти 1-1,5 склянки очищених грецьких горіхів. Спосіб приготування: Коли медово-шоколадна маса остигне, вбиваємо яйця, додаємо борошно і замішуємо тісто. Тісто вийде досить рідким, але муки не потрібно додавати більше, ніж написано (!). Відправляємо тісто на 4-8 годин на холод. Потім розкачати тонкі листи тіста і вирізаємо з тіста кола (я використовувала для цього кришку і ніж). Підсипаємо багато борошна, щоб тісто не липло. Випікаємо їх при температурі 140 градусів. Печуться вони дуже швидко (в залежності від товщини). Для крему збиваємо сметану з цукром до утворення пишної густої маси. Горішки ріжемо на дрібні шматочки або пропускаємо через м'ясорубку з великою сіткою. Коржі змащуємо сметаною і посипаємо горішками. Шоколадний медовик зі сметанним кремом і горіхами готовий. | |
|
Всего комментариев: 0 | |