Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Май » 8 » Рецепт торта «Медовий рижик»
17:22
Рецепт торта «Медовий рижик»


Рецепт торта «Медовий рижик»

Вам знадобиться для торта «Медовий рижик»:
яйця - 2 штуки
цукор - 500 грамів
вершкове масло - 100 грамів
борошно - 600 грамів
мед - 2 чайні ложки
сода - 1 чайна ложка
сметана - 250 мілілітрів
соняшникова олія - для змащування
кокосова стружка - для прикраси

Спосіб приготування торта «Медовий рижик»:
Розітріть яйця з 250 грамами цукру, потім додайте до них мед з розм'якшеним соняшниковою олією. Потім поставте підготовлену суміш на водяну баню, покладіть чайну ложку соди і збивайте до утворення бульбашок і збільшення маси вдвічі.
 
Потім приберіть масу з вогню, покладіть в неї 2,5 склянки борошна і замісіть тісто. Поставте готове тісто в тепло на годину.
 
Далі розподіліть тісто на 4 частини і спечіть в духовці 4 коржі, заздалегідь розігрівши її до 200 градусів.
 
Потім збийте сметану з цукром, що залишилася і змастіть цією сумішшю коржі. Викладайте коржі один на одного, промазуючи їх кремом і зверху і з боків. Потім викладіть готовий торт на блюдо, посипте його кокосовою стружкою і подайте до столу. Торт медовий рижик готовий.
Просмотров: 1630 | Добавил: Павловна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: