Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Май » 8 » Бананово-шоколадний торт
17:27
Бананово-шоколадний торт


Бананово-шоколадний торт

Для приготування бананово-шоколадного тортика необхідні наступні продукти:
4 яйця (невеликого розміру)
1 стакан кефіру
1 ч.л. харчової соди
1 склянка цукру
4 ст.л. ароматного варення
6 ст.л. какао (порошку)
Борошно (щоб вийшло тісто густоти сметани) 
Для крему необхідні:
- 0, 5 л жирної сметани
- 0,5-1 склянка цукру
- 3 банани

Спосіб приготування:
У ємність для замішування тіста насипаємо борошно (для початку 1,5 склянки) і додаємо кефір. Вбиваємо яйця. Для торта необхідно взяти 4 невеликих яйця. Додаємо ароматне варення (в мене малинове).

Какао змішуємо з цукром. Додаємо харчову соду. Замішуємо м'яке тісто. Якщо потрібно, додаємо ще муки. Виливаємо тісто на деко (краще розділити на 2 частини і випікати окремо) і випікаємо в духовці до готовності.
 
Коли коржі будуть остигати, зробимо крем для них. Для цього збиваємо міксером сметану з цукром. Змащуємо коржі збитою сметаною з цукром.

Викладаємо скибочки бананів поверх крему. Знову робимо кремовий шар і накриваємо коржем. Робимо так ще 2-3 рази (в залежності від кількості коржів, так як деякі коржі виходять високими і їх краще розрізати навпіл).

Залишаємо тортик просочитися 40-120 хвилин і насолоджуємося смачним десертом. Бананово-шоколадний торт готовий.
Смачного!

Просмотров: 1488 | Добавил: Павловна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: