17:27 Бананово-шоколадний торт | |
Для приготування бананово-шоколадного тортика необхідні наступні продукти: Спосіб приготування: Какао змішуємо з цукром. Додаємо харчову соду. Замішуємо м'яке
тісто. Якщо потрібно, додаємо ще муки. Виливаємо тісто на деко (краще
розділити на 2 частини і випікати окремо) і випікаємо в духовці до
готовності. Викладаємо скибочки бананів поверх крему. Знову робимо кремовий шар і накриваємо коржем. Робимо так ще 2-3 рази (в залежності від кількості коржів, так як деякі коржі виходять високими і їх краще розрізати навпіл). Залишаємо тортик просочитися 40-120 хвилин і насолоджуємося смачним десертом. Бананово-шоколадний торт готовий. | |
|
Всего комментариев: 0 | |